dolari, dar recunoaște că a luat decizii... E LOVITURĂ DE STAT în Rusia! Putin, ÎNMĂRMURIT. Nu îi vine să creadă ce se... Răsturnare de situație în cazul părintelui Calistrat de la Iași! Imagini... Dă-i share! Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri • DEZBATEREA ZILEI Dezbaterea Zilei Cine va câștiga Mondialul din Qatar? Țepelin, Udrea și Răureanu susțin cu argumente 3 favorite diferite Cine va câștiga Campionatul Mondial din Qatar? ✓ Brazilia Argentina Franța Anglia Germania Alta Zelenski, despre explozia din Polonia: „Nu am nicio îndoială că nu a fost... Adevărul Intervenția inovatoare care poate trata cancerul de prostată într-o oră... Firicel din „Las Fierbinți” consumase cocaină înainte de a se urca la... Special • GALA GSP 2022 VIDEO Sorin Babii a primit trofeul de Legendă GSP: „Medalia mea de aur de la Seul a fost încununarea unor ani de muncă, a unor momente foarte tensionate” Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri • BRAZILIA „Am crescut sărind peste cadavre” » Povestea cutremurătoare a starului de la United care va juca la Mondial Nationala • ROMÂNIA U21 VIDEO Cum a răspuns Screciu când a fost întrebat despre retragere + Cum ar sărbători dacă România ar câștiga Campionatul European de Tineret Opinii • editorial Radu Naum, despre eșecul de la handbal: „Noi am rămas blocaţi cu un sfert de secol în urmă” 40 VIDEO Nicolae Stanciu, Fotbalistul Român al Anului 2022, despre ultima retragere de la națională: „A făcut cea mai mare prostie! ” ObservatorNews Antena 1 Anamaria Prodan și-a sfinițit biroul.
Observator Un bărbat din Tulcea a tăiat gâtul fiului său de 7 ani cu o drujbă, în timp... Agenda J V S D L Ma Mi Oră Competiție / Post TV 20:45 Fotbal, Amical Portugalia - Nigeria Digi 1 21:00 România U20 - Italia U20 România - Slovenia Pro Arena Program TV complet Ce scrie azi Gazeta Protestul interzis Pintea, în lacrimi UTA și-a pierdut marca! Bornă fabuloasă atinsă de Neagu A găsit antrenor Acuzații de rasism „Pff... Mi s-a făcut pielea de găină! ” Nationala • AMICALE Cum a decăzut naționala României! Nici ca sparring-partner nu mai suntem buni: deciziile dinaintea Mondialului spun tot 13 Liga 1 • FC BOTOȘANI Iftime a decis cine o va conduce pe FC Botoșani » Antrenor-surpriză pentru moldoveni 12 CORESPONDENȚĂ GSP DE LA SKOPJIE Cristina Neagu, interviu incendiar! „N-ai cum să joci handbal așa! S-a văzut cu ochiul liber” 5 Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri • CEREMONIA DE DESCHIDERE FOTO Shakira s-a răzgândit: renunță la ceremonia de deschidere a CM 2022 » Vedeta, criticată vehement după ce acceptase inițial 3 Flash News: Cele mai noi informații din sport Playtech ȘOC! Nicoleta Luciu revine permanent la TV! Suma HALUCINANTĂ pe care o ia,...
ro Halep eSports Echipa Fantastică Special Imobiliare 17 Noiembrie 2022 Liga 1 • FCSB MM Stoica anunță ce urmează la FCSB: „Cred că vom merge pe această variantă” » Cine ar urma să pregătească echipa 10 Handbal • ROMÂNIA - GERMANIA 28-32 CORESPONDENȚĂ GSP DE LA SKOPJIE Crina Pintea, în lacrimi după România - Germania: „Ce rost are să mai faci sacrificii dacă totul se întâmplă în spate? Sunt jocuri de culise! ” 19 EXCLUSIV Piesă de bază cu Dică, irelevant cu Pintilii! FCSB a scos la vânzare jucătorul cu ofertă din Franța 6 Ovidiu Ioanițoaia Povestea unui campion Radu Naum Despre a fi sau a nu fi român Cătălin Țepelin De ce mai dați, dom'le, premii? Cristian Geambașu Nicolae, ai grijă de tine! Ioana Mihalcea Săpunaru, un fotbalist nepereche Alin Buzărin Nipoteddru, sicilianul Remus Răureanu Un nesuferit de mare succes Andrei Crăciun Greșelile granzilor țin Superliga vie Andrei Niculescu Mondialul și anomaliile sale Aurelian Botezatu Meciurile lui Rădoi Cătălin Tolontan Raed Arafat confirmă că DNA „a solicitat documente care s-au pus la dispoziție” de la IGSU în cazul barocamerelor de 5 milioane de euro care zac nefolosite Campionate • MANCHESTER UNITED Cristiano Ronaldo dezvăluie de ce a refuzat-o pe Manchester City: „Guardiola a făcut totul pentru a mă aduce.
Liga 2 • DINAMO Motivele invocate de Badea în contestația împotriva noului Plan de reorganizare. Biletele la control GALA GSP Belodedici a primit trofeul de Legendă GSP și ne-a dezvăluit cum se menține într-o formă de excepție Handbal • România - Muntenegru 34-35 Cer măsuri de urgență după România - Muntenegru: „Ne-au masacrat, au fluierat șmecherește! ” 15 Stranieri • AC MILAN Tătărușanu s-a operat » Portarul lui AC Milan și-a rezolvat o problemă mai veche Campionate • BELARUS VIDEO Moment nemaivăzut pe terenul de fotbal: un steward aproape că a distrus o cerere în căsătorie! A bruscat-o pe iubita unui fotbalist 4 Și-a omorât fiul de 7 ani cu drujba din greșeală, la Tulcea.
Ronaldo, mutare surpriză! + Suferința căpitanului Portugaliei: „Cel mai greu moment al vieții mele” Atenționat de MM, Dică a scos telefonul în direct: „Așa arată antrenamentul meu. Nu e normal?! ” Handbal • ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34-35 video Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român! ” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi” 46 EXCLUSIV Unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga a doua vorbește despre ofertele din Superliga și spune cum ar gestiona relația cu un patron care se bagă la echipă galerie foto Imagini UNICE cu Popovici! „Delfinul” a acceptat provocarea fotoreporterului GSP și au ieșit 10 cadre SENZAȚIONALE! Ce se întâmplă cu taxele din 2023, după modificările Parlamentului / 6...
Dar asta a contat mai mult” Liga 1 • JUCĂTORI Mihai Stoica a pus 8 jucători de la FCSB în cel mai bun „11” al sezonului: „L-au ales jucătorul anului! ” 2 Handbal • CAMPIONATUL EUROPEAN VIDEO + FOTO „Ne-am exprimat nemulțumirea, iar membrii EHF și-au cerut scuze” CORESPONDENȚĂ GSP DE LA SKOPJIE Echipa României pregătea un protest nemaivăzut la meciul cu Germania, dar a dat înapoi și l-a „mutat” la vestiare! 20 Handbal • ECHIPA NAȚIONALĂ Florentin Pera, luat tare la TV: „Cum este posibil ca un campionat foarte puternic precum al nostru să nu producă o națională de semifinale? ” 8 Libertatea O mișcare surprinzătoare. Rusia salută declaraţia „echilibrată” a liderilor... Moscova susține că Polonia a refuzat, printr-un „răspuns scandalos”, să...
România U21 | Federația Română de Fotbal - FRF
Gazeta Sporturilor - GSP - ultimele stiri din sport, rezultate liveGazeta Sporturilor - GSP. ro Fotbal România Superliga Echipe Meciuri Clasament Liga 2 Cupa României Betano Toate știrile Internațional Champions League Europa Conference La liga Premier Bundesliga Serie A World Cup 2022 Echipa Națională Program Jucători U21 EURO 2020 Toate știrile Echipa fantastică TV Sporturi Formula 1 Handbal Tenis Baschet Moto Ciclism Gimnastică Rugby Auto Box Atletism Hochei Volei Altele Jocurile Olimpice Snooker Video Pariuri sportive Livescore Meniu campionatul mondial de fotbal Euro handbal feminin David Popovici gala gsp 2022 Europa League La Liga Premier League World Cup 2022 Program TV Pariuri sportive Noutati auto Gimnastica Premium Investigații Opinii Gazeta Digitală Tolo.
Handbal feminin: România, înfrângere cu... - News.ro
Cum s-a produs... TV Mania Iubita lui Daniel Pavel, apariție de senzație la evenimentului anului din... Imaginea care a trecut neobservată în timpul meciului Muntenegru - România! Ce făcea un spectator în tribună Campionatul Mondial de Fotbal 2022 - Stiri • DERAPAJ Rasism, xenofobie și homofobie în direct la TV! Moment îngrozitor înainte de Campionatul Mondial: „Cenzurați, cenzurați! ” 44 Handbal • ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34 - 35 Neagu își continuă tirada la adresa arbitrajului! Mesaj de ultimă oră: „România merită mai mult respect! Eu merit mai mult respect! ” 29 Campionate • NORVEGIA John Carew, vechi adversar al Rapidului și al naționalei, condamnat la închisoare! Stiri extrasport • PROCES Avocatul lui Mario Iorgulescu susține că de la momentul accidentului nu a discutat cu inculpatul! Mario a rupt orice legătură și cu familia! A fost stabilit noul termen al procesului Viva Îl mai ții minte pe Micul Hercule? Cum arată Giuliano Stroe la 18 ani și cu...
000 € 0% Casă 5 cam 206 mp P+M ADRESA: Strada GLIEI 40, Bragadiru, 077025 » Case si vile 5 camere de vanzare 51. 000 € Garsonieră 39 mp » Garsoniere de vanzare 45. 000 € Garsonieră 34 mp REPER: Grand Arena, Bulevardul... 85. 000 € Apartament 2 camere 51 mp REPER: Mall Coresi » Apartamente 2 camere de vanzare Vezi alte proprietăți Comision 0% • Localizare exactă apartamente de vanzare • garsoniere de inchiriat Advertorial Cine câştigă SuperMondialul din Qatar? Vezi oferta Superbet şi alege-ţi... Betano și Trenta Pizza îți livrează acțiunea direct la ușă! Infograficul cu 22 de date pentru Mondialul din 2022 FOTO România - Germania 28-32, în ultimul meci pentru „tricolore” în grupa principală de la Campionatul European Federația Română, protest după arbitrajul din România - Muntenegru: „O decizie de «gâgă» nu a fost sancționată și a reieșit un alt gol” Nationala • ROMÂNIA Portarul României își va înfrunta idolul la Cluj-Napoca: „O onoare! Este preferatul meu” Bornă uluitoare atinsă de Cristina Neagu: peste 300 de goluri înscrise la Europene! Liga 1 • FC ARGEȘ „M-am săturat! ” » Garita a publicat o amenințare primită de la un copil: „Dacă pleci, te tai, negrule! ” 30 Hotnews Musk își apără salariul de 56 mld.
[[LIVESTREAM TV##]] România vs Germania în direct 2022
DAAD România
Știrile Pro TV în direct | Transmisiuni live: emisiuni, filme, seriale